voor jouw persoonlijke ontwikkeling  

 

 

 

 

 

Margit Sleeuwenhoek werkt als coach, trainer en opleider in diverse instituten en vanuit eigen onderneming. Door de >30 jaar ervaring die ze heeft en door de hoeveelheid opleidingen die ze heeft gevolgd is zij een meer dan ervaren opleider, altijd benieuwd naar een verhaal achter iets, altijd hartelijk en confronterend tegelijk. Margit verstaat de kunst om je naar je essentie te brengen en weet voor een prima sfeer in groepen te zorgen. Ze heeft bovendien verstand van leren en van coachen, en dat helpt wanneer je een veranderwens hebt.

Margit werkt vanuit de theorie van de Transactionele analyse, en kent een heel breed scala aan oefeningen om ervaringsgericht leren toe te passen.

Ze gebruikt poppetjes coaching voor de integratie van diverse interne delen en paardencoaching om de paarden je te laten spiegelen.

 

Gijsbert de Zwart werkt >30 jaar als musicus (slagwerk), docent, coach, trainer (japanse trommels) en workshopleider. Hij volgde 2 coachingstrajecten: "persoonlijk leiderschap" & "Creatief sociaal leren" en studeerde de afgelopen jaren aan centrum Zijnsoriëntatie. Persoonlijk en professioneel houdt hij zich bezig met het ontwikkelingsproces van mensen en de verbindingen en relaties tussen mensen. Als drumdocent richtte hij zich op 'innerlijk musiceren': dat wat er in mensen omgaat, wat ze beweegt en bezielt.

Gijsbert verstaat de kunst om geduldig en nieuwsgierig vragen te stellen en verbanden aan te brengen, hij moedigt je vol passie aan zoveel mogelijk open te staan voor inzichten.

Zelf doet hij dat ook.

Gijs werkt vanuit de theorie van zijnsoriëntatie en gebruikt de japanse trommels voor coaching. Ook kun je bij hem terecht voor relatiecoaching op zijn zeilboot.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margit en Gijsbert kennen elkaar sinds 2010 en delen dezelfde interesses, inspiratie en irritaties ;-). Ze praten makkelijk met elkaar over alles, Margit gaat wel eens een dag mee zeilen en hoeft dan niets te doen!! Gijs komt wel eens mee naar de paarden en is dan ontspannen buiten bezig. We zijn allebei al jaren bezig met persoonlijk leiderschap en gingen een cursusdag volgen voor persoonlijke ontwikkeling bij een byzonder goed opleidingsinstituut. Diezelfde avond, tijdens de nabespreking en een etentje, besloten we om een eigen opleiding te gaan aanbieden.

Gericht op je eigen vraagstukken, betaalbaar en interessant, met plezier, met elkaar, met creativiteit en vol passie!

 

Margit en Jaap werken al jaren samen op de universiteit Nyenrode, Jaap als hoogleraar, Margit als gastdocent persoonlijk leiderschap. Jaap kiest gedreven en vol passie ervoor om op een business universiteit persoonlijke ontwikkeling een centrale rol te geven en daar lectures en een prachtig programma over te geven, samen geven we vorm aan de uitvoering daarvan, waar Margit weer zoveel ervaring mee heeft. Door de jaren heen is een prachtige complementaire samenwerking ontstaan en hebben we veel van elkaar geleerd.

 

 

 

 

vlnr             Gijsbert Zwart - Margit Sleeuwenhoek - Jaap Schaveling