voor jouw persoonlijke ontwikkeling  

de opleiding Bx11, veranderingen beginnen altijd bij jezelf.

Bx11 is een opleiding waar je focust op bewust en persoonlijk leiderschap.

Leiderschap om jezelf en anderen te versterken, om je leven en relaties meer kwaliteit te geven en om de mensen met wie je werkt te leiden.

Je leert zoveel mogelijk je eigenheid te leven en je aanpassingen, angsten, blokkades en overlevingsmechanismen op te heffen of te vervangen voor wat echt bij jou hoort en goed is voor jou. 

 

De ontwikkelingen en jouw leerwensen die in BX11 cetraal staan gaan dus zowel effect hebben op je persoonlijk functioneren als op je professionele functioneren.

Ons model is een 11 hoek met 11 B's die staan voor 11 termen en thema's waar we mee werken.

We kijken via de B Bril naar wat jij wilt bereiken, je leerstijl, concretiseren je einddoel en brengen met elkaar je talenten en eigenschappen in kaart. Met alle cursisten samen ga je op pad om te verbeteren. Jezelf, je relaties, de uitvoering van je werk, je plek in de wereld.

 

Natuurlijk ben je allang goed genoeg, maar er is niets tegen optimalisatie van je'zelf'!

 

Door veel oefeningen, coachingsessies, groepsopdrachten en individuele opdrachten, en ook door  te experimenteren ga je intensief aan de slag. Bovendien kies je een project wat voor jou past, ontvang je feedback, leer je modellen, maak je huiswerk en vergaar je veel inzichten, waardoor je een heel interessant leertraject met elkaar hebt en de uitdaging aangaat.

Wat jouw uitdaging inhoudt bepaal je zelf, uiteraard denken we en kijken we vanuit onze ervaring en expertise graag en kritisch met je mee.

 

VOOR WIE?

Bx11 is voor díe doelgroep die zichzelf vol passie verder wil ontwikkelen. Voor de mensen die verder willen groeien en hun talent en plannen wensen vorm te geven. Voor mensen die de interne remmen willen ontdekken en leren oplossen. Voor mensen die de organisatie willen vernieuwen, die anderen willen versterken, hun leven willen optimaliseren en voor kwaliteit kiezen.

Voor mensen die nog meer willen kunnen en hun effect willen vergroten.

Kortom: voor iedereen die er zin in heeft.

Kenmerken van authenticiteit:

 

* open waarneming

 

* in staat gevoelens te reguleren

 

* basis (zelf) vertrouwen

 

* vermogen tot hechten

 

* invoelingsvermogen

 

* bereidheid tot contact en verbinding

 

* goed opmerkingsvermogen

 

* vermogen tot reflecteren

 

* bereidheid verantwoordelijkheid te nemen

 

* liefde voor de waarheid

 

* nadruk op de realiteit, het heden

 

* in contact met je wensen, visie en kracht